Karšta virtuvinė įranga

Visa įranga pristatome atrenkant patikimus gamintojus pastoviai testuojant jų gaminius.


Konvekcinės garo krosnys (dujinės, elektrinės)

Garinė konvekcinė krosnis – universalus įrengimas, skirtas maisto gamybai.

Sužinoti daugiau

Viryklės

Net ir pati mažiausia maitinimo įstaiga negalėtų išsiversti be viryklės.

Sužinoti daugiau

Griliai

Grilis – kepimo ant grotelių įrenginys. Profesionaliose virtuvėse daugiausiai naudojami dviejų tipų griliai, kurie skirstomi pagal naudojamos šilumos šaltinį į dujinius ir elektrinius.

Sužinoti daugiau

Uždaro tipo anglių krosnys

Uždaro tipo krosnyje maistas taip pat greičiau iškepa, nes šiluma gerai laikosi viduje.

Sužinoti daugiau

Virimo katilai

(dujiniai, elektriniai, paverčiami)

Sužinoti daugiau

Keptuvės-troškintuvės

(dujinės, elektrinės)Sužinokite pagrindines taisykles eksploatuojant kondicionierių.

Sužinoti daugiau

Gruzdintuvės

Gruzdintuvės, pagal naudojamą energiją, skirstomos į dujines ir elektrines. Taip pat gali būti nuolatinio ir periodinio veikimo. Kaitinimo elementai gali būti dviejų tipų: atviri ir uždari.

Sužinoti daugiau

Maisto laikymo-pašildymo įranga

(marmitai, sriubos puodai, šildomi paviršiai, izoterminiai padėklai, konteineriai, mikrobangės)

Sužinoti daugiau