logo
KEPYKLŲ ĮRANGA:

Konditerinės konvekcinės krosnys

Konditerinės krosnys skirtos kepti sausainius, tortus, pyragus, bandeles, duoną ir kitus miltinius gaminius. Nesvarbu kokio tipo šios kepimo krosnys būtų, jos turi atlikti dvi pagrindines funkcijas: tolygiai kepti konditerinius gaminius ir neleisti jiems sudegti. Be to turi gražiai apskrudinti, jei to reikalauja kepama gaminio rūšis.

Karštas oras kepimo kameroje intensyviai cirkuliuoja galingų konvektorių dėka. Kadangi cirkuliuojantis karštas oras tolygiai pasiskirsto visoje kepimo kameroje, kepimo laikas sutrumpėja, o kepamas produktas įgauna tolygią auksinę spalvą, bei traškią struktūrą.

Konditerinių kepimo krosnelių privalumai:
•    Energijos taupymas. Greitas įkaitimas ( iki 190 °C įkaista per 7-9 min);
•    Lengvas valdymas;
•    Kompaktiškumas;





                    |   Uždaryti...