logo
KEPYKLŲ ĮRANGA:

Miltų sijotuvai

Norint, kad kepami pyragaičiai ir kiti skanėstai būtų purūs, rekomenduojama miltus ir kitus sausus ingridientus persijoti. Kepyklos šiam procesui atlikti naudoja miltų sijotuvus. Kadangi pakavimo, transportavimo ir saugojimo metu į miltus gali papulti pašalinės nepageidaujamos medžiagos, o taip pat šių procesų metu miltai praranda lengvumą, šis įrengimas mechaniškai atskiria šiukšles nuo miltų ir tuo pačiu juos prisotina deguonimi. Pyragas, kurio gamybai bus panaudoti persijoti miltai, iškeps minkštas ir purus.

Pagal veikimo principą, miltų sijotuvai gali būti išsentriniai arba vibraciniai, periodinio arba nepertraukiamo veikimo. Persijojimas į specialią talpyklą vyksta dėl rotacijos arba vibracijos.






                    |   Uždaryti...