logo
LAUKO PREKYBA:

Blynų keptuvės (crepe)


Blynines verta įsigyti tiek kavinėms, restoranams, tiek greito maisto prekybos vietoms. Pirmosios blynus gali pateikti su įvairiais įmantriais, egzotiniais įdarais, o lauko prekybai gali pakakti ir nutella kremo, uogienės ar cukraus pudros.
Blyninės, pagal naudojamą energijos tipą, skirstomos į dujines ir elektrines. Pastarosios yra populiaresnės dėl mažesnės kainos ir paprastesnės bei saugesnės eksploatacijos. Įrengimas turi vieną arba du apvalius skrudinimo paviršius (350 mm arba 400 mm skersmens), kurie dažniausiai pagaminti iš ketaus. Kaitinimo elementai tolygiai paskirsto šilumą per visa kaitinamą paviršių. Iškepti vieną blyną užtrunka iki vienos minutės. Įvertinus tai, kad vienam blynui iškepti sunaudojama labai mažai aliejaus, o blyno kepimo laikas labai trumpas, galima kalbėti apie greitą įrengimo atsipirkimą. Darbo su blynkepe principas labai paprastas: tešla tiesiogiai pilama ant kaitvietės ir volelio arba “T” formos mentelės pagalba tolygiai paskirstoma.

Pagrindiniai blynkepių privalumai:

•    Minimalus gaminimo laikas;
•    Kompaktiškas dydis. Maži gabaritiniai matmenys įrengimą leidžia pastatyti ir mažose patalpose, bei lauko prekybai pritaikytuose vagoneliuose;
•    Aukšta kokybė bei saugus darbas;
•    Ilgas irangos tarnavimo laikas.

                    |   Uždaryti...