logo
MĖSOS APDIRBIMO ĮRANGA:

Faršo maišyklės

Faršo maišyklės plačiai naudojamos maisto gamyboje. Ši įranga gali sumaišyti ne tik skirtingos rūšies mėsos faršą, bet ir žuvies faršą, troškintas daržoves ir net kietą tešlą. Maišant tolygiai pasiskirsto prieskoniai, druska ir kitos sudedamosios gaminio dalys. Maišyklės konstrukcija paprasta: dubuo, maišymo įrankis ir variklis. Profesionali faršo maišyklė skiriasi indo tūriu, maišymo mechanizmu (sraigtinis ar ašinis) ir pagal pavaros tipą (rankinis ar elektrinis). Atskiri gamintojai maišykles skirsto pagal tai, kaip yra maišomas faršas – t.y. dėka sraigto ar dėka ašies, ant kurios tvirtinasi mentelės.
Sraigtinės maišyklės tinka ypatingai skrupulingam, švelniam produkto maišymui, spiralinės dažniau naudojamos tirštam ar stambaus malimo faršui maišyti.
 
Ašinės maišyklės pasižymi intensyvesniu poveikiu maišomam produktui, todėl ji daugiau tinka rūkytų dešrų faršo gamybai ir birių produktų maišymui. Visos profesionalios maišyklės išsiskiria aukšta kokybe ir patikimumu bei ilgu tarnavimo laiku.
 

                    |   Uždaryti...