Garinė konvekcinė krosnis – universalus įrengimas, skirtas maisto gamybai.
Sužinoti daugiauGrilis – kepimo ant grotelių įrenginys. Profesionaliose virtuvėse daugiausiai naudojami dviejų tipų griliai, kurie skirstomi pagal naudojamos šilumos šaltinį į dujinius ir elektrinius.
Sužinoti daugiauUždaro tipo krosnyje maistas taip pat greičiau iškepa, nes šiluma gerai laikosi viduje.
Sužinoti daugiau(dujinės, elektrinės)Sužinokite pagrindines taisykles eksploatuojant kondicionierių.
Sužinoti daugiauGruzdintuvės, pagal naudojamą energiją, skirstomos į dujines ir elektrines. Taip pat gali būti nuolatinio ir periodinio veikimo. Kaitinimo elementai gali būti dviejų tipų: atviri ir uždari.
Sužinoti daugiau(marmitai, sriubos puodai, šildomi paviršiai, izoterminiai padėklai, konteineriai, mikrobangės)
Sužinoti daugiau